فهرست مطالب
هزینه راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی
هزینه راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی بسیار وابسته به سطح انجام این فعالیت و نوع دسته مواد غذایی که برای عمده فروشی انتخاب میکنید است. زیرا نوع مواد تاثیر مستقیمی بر تجهیزات مورد نیاز برای بستهبندی، نگهداری و حمل و نقل آنها دارد. در جدول زیر حداقل و حداکثر هزینه های لازم به صورت تخمینی برای شروع کار قرارداده شده است.
هزینههای راه اندازی | حداقل هزینه | حداکثر هزینه |
سردخانه، یخچال، فریزر،سیستم حسابداری، ترازو | 100 میلیون تومن | 500 میلیون تومن |
خرید محصولات | 1 میلیارد تومن | 5 میلیارد تومن |
حفظ امنیت | 3 میلیون تومن | 20 میلیون تومن |
مواد غذایی با حاشیه سود بالا
برای تعیین مواد غذایی با حاشیه سود بالا برای بالا بردن نسبت سود به هزینه راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی، اقلام غذایی بر اساس میزان فروش و قیمت دسته بندی میشوند. برای مثال مواد غذایی تشکیلدهنده سبد خانوار مانند برنج، لبنیات، روغن و … به علت تقاضا بالایی که دارند همیشه پر سود هستند. از طرفی اقلام محبوبی مانند زعفران، خشکبار، خرما و … که با وجود قیمت بالا تقاضا برای آنها موجود هست هم جز مواد غذایی پر سود محسوب میشوند.
شغل های عمده فروشی پر بازده
برای داشتن بازدهی زیاد در عمده فروشی باید به عواملی از جمله تاریخ انقضا محصولات، میزان تقاضای آنها و میزان آسیب پذیری محصولات توجه کرد. در ادامه این مقاله از سایت نووتو به معرفی چند نمونه از شغل های عمده فروشی پر بازده میپردازیم.
- طلا و نقره
- محصولات نساجی
- محصولات لبنی
- محصولات زیبایی
- محصولات کاغذی
- وسایل آشپزخانه
- غلات
- لوازم برقی
- اسباب بازی کودکان
- قطعات خودرو
- اقلام ساختمانی
- محصولات پلاستیکی
- اقلام ورزشی
- ظروف شیشه ای
- و ….
در راهاندازی عمده فروشی و انبار کردن مواد و وسایل، عدم توجه دقیق به میزان تقاضای جامعه هدف و خطراتی که عمر محصولات و وسایل را برای نگهداری کوتاه می کنند میتواند باعث ایجاد خسارات سنگینی شود.
پخش مواد غذایی با وانت
یکی از هزینه های راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی، تهیه و ایجاد سیستم پخش مواد است. روشهای متنوعی برای پخش مواد غذایی از جمله پخش کلاسیک، مویرگی و آنلاین وجود دارد که شرکتها با توجه با وسعت کار و نیاز خود از آنها استفاده میکنند. یکی از روشهایی که شرکت برای توزیع محصولات به فروشگاهها، رستورانها، کافی شاپها و … انتخاب میکنند پخش مواد غذایی با وانت است.
برای این کار وانتهایی با ظرفیت و امکانات مورد نظر تهیه میشود که میتوانند مواد غذایی را تا مقصد مورد نظر حمل کنند. برای مطالعه مقاله ساختار هزینه بخش عمده فروشی در آلمان در سال 2020 بر روی لینک کلیک کنید.
شرکتهای پخش مویرگی توزیع کالا را تا پائینترین سطح توزیع (خرده فروشان) عرضه میکنند. استراتژی پخش مویرگی معمولا در کالاهای تندمصرف (کالاهایی که با سرعت بیشتری فروخته میشوند) اجرا میشود.
چگونه کار پخش را شروع کنیم
در پاسخ به سوال چگونه کار پخش را شروع کنیم باید گفت ابتدا باید مشخص کنید که این کار را در چه سطحی و با چه اقلامی قصد دارید انجام دهید. این تصمیم بسیار مهم است زیرا تاثیر بسیاری بر انتخاب روش و استراتژی پخش شما خواهد داشت. سپس با تخصیص منابع برای شروع پخش و راه اندازی واحد حسابداری برای انجام مسائل مربوط به حساب و کتاب، فعالیت پخش شما به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
درصد سود پخش مواد
درصد سود پخش مواد در شرکتهای پخش عمده مواد غذایی حدودا 20 درصد است که با کسر سایر هزینهها به 8 درصد میرسد. البته نحوه تهیه محصولات فاکتور بسیار مهمی در میزان درآمد این شغل است. زیرا اگر در یک خرید چکی، خریدار حدود 3 تا 8 درصد سود داشته باشد؛ در خرید نقد یا پرداخت وجه پیش از خرید همان کالا، احتمال افزایش میزان سود خریدار تا 30 درصد هم ممکن است.
با توجه به توضیحات فوق میزان سود حاصله، جبران کننده هزینه راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی است و همین موضوع باعث شده شغل عمده فروشی در رده شغل های پرسود قرار بگیرد.
آیا مقاله هزینه راه اندازی عمده فروشی مواد غذایی برای شما کاربردی و مفید بود؟ منتظر نظرات شما هستیم.